GATE är ett svenskt hjälpmedelsföretag med en
lång tradition av forskning och
 produktutveckling.
Med passion för omvårdnad skapar vi en 
tryggare och bättre vardag.

Tryckavlastning

Det mest lättbehandlade trycksåret, är det som aldrig uppstår. Regelbundna kontroller och aktiv tryckavlastning besparar många människor onödigt lidande och begränsar vårdinsatserna.

 
GATE arbetar bara med produkter som har potentialen att göra verklig skillnad. Vi erbjuder ett fulltäckat sortiment av tryckavlastande madrasser från Stryker™ och APEX™. Våra produkter är lätta att hantera och anpassa för varje enskilt behov.
 

Tryckavlastande madrasser kan spara 1,4 miljarder

2013 kom det rapporter från SKL om fortsatta problem med trycksår inom svensk sjukvård. Trycksår är för många ett onödigt lidande som skulle kunna förebyggas och behandlas med tryckavlastande madrasser. Enligt beräkningar av Nordic Health Economics skulle det dessutom gå att spara 1,4 miljarder över fem år genom att investera i tryckavlastande madrasser.

Läs SKL:s undersökning från våren 2013 »
Läs debattartikeln i SvD om beräkningen gjord av Nordic Health Economics »

 

 

APEX™ är en av världens största tillverkare inom tryckavlastning och deras produkter säljs i ett 60-tal länder världen över. APEX™ tillhandahåller hög kvalitet till ett förmånligt pris och sortimentet löser de flesta tryckrelaterade behov som kan uppstå. Produkterna finns från sårgrad 2 och uppåt.

Se produkter från APEX »

 

Med de unika produkterna från Levabo® förebyggs och behandlas trycksår enkelt och hygieniskt. Sortimentet är utvecklat i samarbete med ledande sårsjuksköterskor, vilket säkrar optimal komfort och hygien i behandling och förebyggnad av trycksår. Heel up® och all up® förebygger och behandlar tryckskador på de mest utsatta ställen som exempelvis häl, höft, armbåge, axlar och rygg.

Se produkter från Levabo » 

 

Stryker™ är världsledande inom sjukvårdsprodukter och en av de drivande aktörerna när det gäller innovation av Antidecubitus produkter. Produkterna hör till toppskiktet och är bland de mest beprövade vad gäller terapeutisk effekt, komfort och säkerhet.

Se produkter från Stryker »

 


funke_medical_gate_sverige

Mer information om Funke Medical och deras sortiment kommer inom kort.

Se produkter från Funke Medical »

 

 

 


Tillbaka