Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med alla hjälpmedelsprodukter från GATE. För att du ska få ut mesta möjliga så erbjuder vi dig ett flertal olika tjänster. En del ingår som en naturlig del av ditt köp medan andra kostar en slant extra.

Rådgivning av hjälpmedel

Känner du dig osäker eller har frågor angående våra hjälpmedelsprodukter? Kanske är det svårt att välja vilket alternativ som passar dig, din patient eller avdelning bäst? Det är inte alltid lätt att läsa sig till all information och där hjälper vår kundtjänst gärna till. Ring 0371-318 00 så guidar vi dig rätt.

Leverans och installation

Leveransen av GATEs produkter sker omgående, oftast inom tre dagar efter din beställning. GATE kan mot en extra kostnad leverera och installera produkten på plats hos dig.

Finansiering av hjälpmedel

Behöver du hjälp med finansieringen av ert inköp av hjälpmedel så kanske vi kan hjälpa till. Vi samarbetar med ett flertal olika banker och finansbolag för att kunna skräddarsy rätt lösning för dig. Ett finansieringsförslag kan till exempel inkludera både köp, installation, service och underhåll – allt till en fast kostnad per månad.

Service, underhåll och rekonditionering

Alla produkter måste skötas och underhållas – speciellt vid en frekvent användning. Ett bra underhåll förlänger dessutom livslängden på ditt hjälpmedel väsentligt.

Vi på GATE kan utföra service och underhålla av just din produkt utifrån en individuellt anpassad plan. Då rengör vi, rekonditionerar och genomför en funktions- och säkerhetskontroll. Vid behov ersätter vi också förslitningsdetaljer med originaldelar.

När det gäller våra madrasser har vi jour årets alla dagar, vilket innebär att vi kör ut och hämtar madrasser varje dag. Vi rekonditionerar och servrar även andra märken på madrasser och pumpar. För frågor, beställning och priser kontakta kundtjänst på 0371-318 00.

Utbildning

GATE kan hjälpa till med utbildning av all personal som på något sätt kommer i kontakt med våra produkter. Vi skräddarsyr utbildningen efter just era behov.